Hva er Cryoterapi og hvordan kan det hjelpe deg?

Har du problemer med gjenstridig fett på rumpe og lår, blir ringen rundt magen stadig større eller buler “håndtakene” på ryggen gjennom klærne, til tross for dietter og hardtrening? Da har du kanskje prøvd å finne en løsning på problemet og i din søken kommet over begrepet kuldebehandling for å fjerne fett, men lurer på hva det innebærer og er engstelig for at det kan være skadelig?
 
Fettceller er spesielt sensitive for kulde og ved å senke temperaturen i huden ned til 8 grader skapes et termisk sjokk som resulterer i at fettcelle membranen degeneres og fettcellene går i oppløsning. I løpet av de påfølgende 15-30 dagene sørger kroppens fordøyelse, lymfesystem og lever for en eliminering av de døde fettcellene.
 
Dette litt spesielle fenomenet kalles vannis-pannikulitt (betennelse i fettvevet) og ble oppdaget ved en ren tilfeldighet. Medisinske forskere ved Harvard Universitet så at små barn som spiste mye vannis mistet fett fra kinnene. Dette inspirerte så to leger tilknyttet Harvard – dr. Rox Anderson og dr. Dieter Manstein – til å forske videre på fenomenet og de konkluderte med at fett kan fjernes lokalt ved kontrollert senking av temperaturen i fettvevet. Denne forskningen la grunnlaget for utvikling av teknologi for å kjøle ned fettceller, slik som det avanserte apparatet Cryo 21. Dette apparatet fjerner fettceller effektivt, smertefritt og helt ufarlig uten noen form for kirurgisk inngrep, ingen bivirkninger og ingen nedetid.
 
Metoden med Cryo21 maskinen er helt ulik andre kuldemetoder da kuldesonden beveges manuelt av terapeuten på de steder man ønsker å fjerne fett. Dette gjør at man kan behandle hele kroppen og behandlingen kjennes som en behagelig, kjølig massasje.
Studier viser en signifikant reduksjon av fett fra spesifikt valgte områder av kroppen ved cryoterapi, noe som gjør dette til et godt alternativ til mer omfattende og radikale metoder som fettsuging.
 
Eksempel på bilde av kunde før og etter behandling med kuldeterapi.

Før:

Etter:

Siste innlegg

Andre innlegg

Her forteller Sebastiano ved Bellezza Clinic i London om årsaker til cellulitter og hvordan det kan behandles effektivt med Carboxytherapy.

Her forteller Sebastiano ved Bellezza Clinic i London om årsaker til cellulitter og hvordan det kan behandles effektivt med Carboxytherapy.

Did you know that 80% of women have cellulite on their legs?

In fact, most women have cellulite on their legs but the appearance varies and affects women in different ways. Although nearly 90% of women experience cellulite sometime during their lifetime, misinformation about it is just as common as the condition. Cellulite is not a medical issue; it is purely cosmetic. Having cellulite on legs, thighs, buttocks, abdomen, or upper arms is the norm for just about every woman. How cellulite develops is not clear, although several factors—sex, genetics, and lifestyle—are believed to be involved.

CARBOXYTHERAPY

CARBOXYTHERAPY

Carboxytherapy brukes bl.a. i behandlingen av strekkmerker, cellulitter, mørke ringer under øynene, mot håravfall og alopecia, fjerning av lokale fettdepot og hudoppstramming på ansikt og kropp.

Pin It on Pinterest

Share This