CooLifting til foryngelse/forbedring av hudstrukturen

CooLifting – skjønnhets­våpenet!

Som første klinikk i Norge kan Cryoklinikken Stavanger nå tilby den unike behandlingen CooLifting til foryngelse/forbedring av hudstrukturen på en trygg, rask og sikker måte, uten bruk av injeksjoner eller radikale inngrep.

Hva er CooLifting?

CooLifting “skyter” ut CO2 (karbondioksyd) under høyt trykk og lav temperatur sammen med høykonsentrert hyaluronsyre.

Kombinasjonen av høyt trykk og lav temperatur gjør at de aktive ingrediensene effektivt trekker inn og ned i huden og på den måten gir en dyptvirkende effekt. CO2 fungerer som en “transportør” av virkestoffet hyaluronsyre, som dekker cellene i huden, binder fukten og styrker kollagenfibrene.

Hvordan virker dette?

Det høye trykket og termosjokket (kulden) får huden til å reagere spontant.

De små blodkarene (mikrosirkulasjon) trekker seg først sammen og deretter utvider seg og på den måten frakter oksygen og næringsstoffer til huden samtidig som den økte mikrosirkulasjonen bidrar til fjerning av avfallsstoffer.

Når Co2 konsentrasjonen i vevet øker reagerer de røde blodlegemene med å frigi mer oksygen for å utligne den økte mengden karbondioksyd, som har resultert i økt pH-nivå i blodet. (Bohr-effekt). Sluttresultatet blir en glødende, frisk og velhydrert hud.

Serum-molekylene (hyaluronsyre) som samtidig sprayes på ansiktshuden trekker ned gjennom overhuden, sveller opp og styrker det eksisterende nivået av hyaluronsyre. Dette gjør huden smidigere, mykere og fine linjer jevnes ut.

Etter hvert som vi eldes svekkes den naturlige produksjonen av hyaluronsyre, som medfører at huden blir tørrere og danner mer linjer og rynker. CooLift behandlingen stimulerer samtidig både kollagen og elastin produksjonen, noe som vil bidra til at huden blir smidigere og glattere.

For maksimal langtidseffekt anbefales 1 behandling i uken i 6 uker. Etter dette vedlikeholdsbehandlinge 1 gang pr måned.

 

Hva er egentlig hyaluronsyre?

Mange har hørt om hyalyronsyre, som en ingrediens i ulike ansikts kremer og serum, men ikke alle vet hva det er.

Hyaluronsyre er sammensetning av to ulike sukkerstoffer som binder store mengder fuktighet. Hyaluronsyre kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, og har derfor en helt unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå. Faktisk så har studier viser at Hyaluronsyre tiltrekker 1000 ganger sin egen vekt med vann!

Alle har en viss mengde hyaluronsyre i kroppen og daglig brytes en liten del av dette ned og reproduseres slik at kvaliteten på hyaluronsyren opprettholdes. Den er en viktig bestanddel i grunnsubstansen i bindevevet, også i huden. Når mengden hyaluronsyre naturlig avtar med alderen vil derfor huden miste volum og forme linjer og leddene våre kjennes stivere ut.

Hyaluronsyre-molekylene er store og trenger derfor ikke lett ned i huden når de tilsettes kremer. Saltet av hyaluronsyren derimot, natriumhyaluronat, er mindre molekyler som trenger dypere ned i huden og gir en fantastisk fuktighetsgivende effekt og “plumper” opp huden nedenfra slik at linjer og rynker jevnes ut. En kombinasjon av større og mindre molekyler gir best og mest komplett virkning og regelmessig bruk vil over tid bedre hudens struktur og elastisitet og gi en finere glød.

Hva betyr alt dette for ansiktshuden?

Forbedret elastisitet, forbedret mikrosirkulasjon, styrket kollagenproduksjon-og reparasjon, reduksjon/mykgjøring av linjer og rynker og reduksjon av lokalt fettdepot.

Kontakt oss i dag

Åpningstider:
mandag 11.00-18.00
tirsdag-torsdag 10.00-18.00

+47 905 24 177

elin.haga60@gmail.com

Helse & Velvære Ryfylkevegen 1982 4120 TAU

Pin It on Pinterest