Om oss:

Elin Haga

Jeg er utdannet sykepleier og personlig trener og har mange års erfaring med kartlegging av risikofaktorer for utvikling av livsstilssykdommer og rådgiving innen sunt kosthold og mosjon.

De siste 3 årene har jeg jobbet med estetiske behandlinger for kropp og ansikt.

Noen tanker om helse og livskvalitet

I en travel verden har jeg tro på noen enkle prinsipper for å ha et godt liv. Et balansert kosthold kombinert med mosjon tilpasset livsituasjon og helse er to viktige element. Ekstreme treningsmetoder eller dietter hører ikke hjemme i dette bildet. Jeg har hjulpet mange å forbedre livsstil og med det livskvaliteten gjennom tiltak som er mulige å følge.

Er du interessert i å høre mer om dette så setter jeg av tid på første konsultasjon for å forstå din situasjon slik at vi sammen kan lage et opplegg som virker for deg. 

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål om behandlingen

Under finner du spørsmål og svar jeg ofte får. Finner du ikke svaret her, ta gjerne kontakt med meg på telefon eller epost.

Antall behandlinger for godt resultat

Selv om man ofte ser effekt etter en behandling vil en anbefaling være å planlegge for 4-6 behandlinger med 14 dagers mellomrom. Kroppen trenger tid for å kvitte seg med de oppløste fettcellene gjennom naturlige prosesser. Det er du som hele tiden bestemmer hvor mange behandlinger du vil ha.

Er det ubehagelig?

Kuldebehandling høres jo kaldt ut og Cryo21 maskin pumper en kald væske gjennom behandlingssonden. Behandlingen oppleves som en kjølig behandling og foregår i rolige og lune lokaler. 

Hvordan foregår en behandling

På førstegangskonsultasjonen bruker vi tid for å bli kjent med hverandre og forstå dine ønsker og mål. Så starter behandlingen av den/de kroppsdelene du ønsker. Behandlingssonden føres over huden med en lite trykk for å oppnå god kontakt med området som skal behandles. Det benyttes kremer for å forbedre effekten. Etter behandlingen kan du umiddelbart forlate klinikken.

Er det noen forhold som gjør at jeg ikke kan bruke kuldebehandling?

Det finnes noen få medisinske tilstander som gjør at kuldebehandling ikke kan gjennomføres. Har du spørsmål om dette er tilfelle for deg kan du kontakte meg for en samtale om dette.

Måling av resultater

Ved første konsultasjon måler vi kroppsmassesammensetningen din med en elektronisk vekt. Det gir et godt bilde av startpunkt og vi gjør det samme etter siste behandling. Da får du tydlig se endringer. På hver behandling måler vi med målbånd effekten på den kroppsdelen som er behandlet. Reduksjon en kan observere i omkrets, f.eks. målt over navlen, vil typisk være en funksjon av redusert fettmengde og redusert væskemengde. 

Kontakt oss i dag

Åpningstider:
mandag 11.00-18.00
tirsdag-torsdag 10.00-18.00

+47 905 24 177

elin.haga60@gmail.com

Helse & Velvære Ryfylkevegen 1982 4120 TAU

Pin It on Pinterest