Behandlinger

Fjern vorter og pigmentflekker

Cyro-IQ

Rask og smertefri fjerning av uønskede og skjemmende flekker og vorter i ansikt og på kroppen ved hjelp av fryseteknikk.

Fettfjerning

Cyro-21

Kuldebehandling med Cryo 21 apparatet bruker minusgrader for å ødelegge fettceller. Jo kaldere temperatur jo dypere trenger kulden ned og dermed oppnås et bedre resultat.

Revitalisering hud

CooLifting

Som første klinikk i Norge kan Cryoklinikken Stavanger nå tilby den unike behandlingen CooLifting til foryngelse/forbedring av hudstrukturen på en trygg, rask og sikker måte, uten bruk av injeksjoner eller radikale inngrep.

Utglatting rynker og oppstramming av hud

SkinLiftPro/Fibroblast skintightening

Utglatting av rynker og oppstramming av løs hud i ansiktet og på kroppen uten kirurgisk inngrep.  Plasmapen/ fibroblast/ skintightening er en revolusjonerende hudbehandling for å redusere rynker og stramme opp huden uten kirurgi. 

Mikrosirkulasjon – veien til bedre helse

BEMER

BEMER fysikalsk vaskulærterapi er en medisinsk metode og behandling som påvirker sirkulasjonen på kapillærnivå. Vi kaller det for MIKROSIRKULASJON. Ved regelmessig bruk økes oksygenopptaket med opp til 30%! Selve behandlingen tar mellom 8 til 20 minutter avhengig av behandlingsprogrammet.

Kontakt oss i dag

Åpningstider:
mandag 11.00-18.00
tirsdag-torsdag 10.00-18.00

+47 905 24 177

elin.haga60@gmail.com

Helse & Velvære Ryfylkevegen 1982 4120 TAU

Pin It on Pinterest