BEMER fysikalsk vaskulærterapi stimulerer kroppens mikrosirkulasjon og gir mer energi og bedre helse.

Mikrosirkulasjon – veien til bedre helse

Hvordan oppstår kroniske lidelser?

Nesten alle kroniske sykdommer i den vestlige verden i dag skyldes dårlig sirkulasjon i blodårer og lymfeårer, altså det vi kaller kroppens kretsløp. Det gir dårlig cellehelse fordi cellene ikke får nok oksygen, næring og ikke heller ikke klarer å kvitte seg med avfallsstoff. Dette kan føre til redusert energi og fysisk kapasitet og kroniske lidelser. 

Cryoklinikken Stavanger tilbyr nå BEMER vaskulærterapi for å hjelpe kroppen til å behandle seg selv.

Les mer om Mikrosirkulasjon / BEMER her: 

http://cryoklinikken-stavanger.no/mikrosirkulasjon-hovedveien-til-god-helse/ 

 

Hva er BEMER?

BEMER fysikalsk vaskulærterapi er en medisinsk metode og behandling som påvirker sirkulasjonen på kapillærnivå. Vi kaller det for MIKROSIRKULASJON. Ved regelmessig bruk økes oksygenopptaket med opp til 30%! Selve behandlingen tar mellom 8 til 20 minutter avhengig av behandlingsprogrammet.

Selve behandlingen dreier seg om et lavfrekvent, pulserende magnetfelt som påvirker utvidelse og sammentrekning (vasomosjon) av blodårene som pumper blodet inn i de bitte små kapillærene der næringsutvekslingen skjer.

Behandlingen øker energi (ATP) produksjonen i cellene. ATP er en kjemisk forbindelse som er involvert i alle energikrevende prosesser i kroppen, f.eks. muskelsammentrekninger under trening, overføringer av signaler i hjernen, hjertefunksjonen, opprettholdelse av kroppstemperatur og mer. ATP er som en universell energileverandør i alle celler og vev. Livet ville ikke vært mulig uten ATP og forbindelsen er derfor blitt kalt ‘livets molekyl’.

Naturlig og permanent fettfjerning helt uten kirurgi.

Kontakt oss i dag

Åpningstider:
mandag 11.00-18.00
tirsdag-torsdag 10.00-18.00

+47 905 24 177

elin.haga60@gmail.com

Helse & Velvære Ryfylkevegen 1982 4120 TAU

Pin It on Pinterest