CARBOXYTHERAPY

NÅ PÅ CRYOKLINIKKEN PÅ TAU!

Carboxytherapy er en helt ny behandling her i Norge, som har blitt beskrevet som det største innen estetisk medisin siden oppdagelsen av botox.

Carboxytherapy brukes bl.a. i behandlingen av strekkmerker, cellulitter, mørke ringer under øynene, mot håravfall og alopecia, fjerning av lokale fettdepot og hudoppstramming på ansikt og kropp.

Carboxytherapy kommer opprinnelig fra ‘Det kongelige Spa’ i Ryot, Frankrike i 1932 der pasienter fikk medisinsk behandling i karbondioksid rikt bad, noe som resulterte i økt blodsirkulasjon (blodårene utvider seg), nydannelse av blodårer og derfor en bedre sårtilheling. 

I Sør-Amerika (spesielt Brasil) og Europa har carboxytherapy blitt brukt i estetiske behandlinger av cellulitter og strekkmerker og hypertrofiske arr med veldig godt resultat.

Forskning har vist at carboxytherapy forbedrer hudens elastisitet, gir økt mikrosirkulasjon, (effektivt mot mørke ringer under øynene) styrker kollagen reparasjon-og nydannelse, forbedrer rynker og fine linjer og ødelegger lokale fettdepot (f.eks. over knær, under hake, rygg, mm.).

Karbondioksid er en naturlig, permanent bestanddel i kroppen vår og i naturen. Vi puster inn oksygen og puster ut karbondioksid. Planter tar opp karbondioksid og slipper så den oksygenen vi trenger. 

Det er ingen kjente risikofaktorer forbundet med carboxytherapy som består av små injeksjoner med medisinsk karbondioksyd.

Alle cellene i kroppen vår, uansett hvilken jobb de gjør, (hjerteceller, hjerneceller, hudceller) produserer karbondioksid som et avfallsstoff. CO2 er resultatet av ‘en jobb utført’ av enhver celle i kroppen vår. Når vi puster inn oksygen plukker de røde blodlegemene opp O2 i lungene våre og frakter det videre til området/vevet som har jobbet hardt og har en overflødig mengde karbondioksid. Når blodcellene blir utsatt for høye konsentrasjoner med CO2 slipper de O2 molekylene og plukker opp CO2 som vi da kan puste ut igjen gjennom lungene. 

Når vi injiserer små doser CO2 rett under hudoverflaten, lurer vi kroppen til å øke blodsirkulasjonen i det området. 

Mørke ringer under øynene, hårtynning, alopecia, cellulitter og strekkmerker har vist seg å bl.a. skyldes dårlig blodsirkulasjon.

Behandlingen utføres med det nyeste innen Carboxytherapy teknologi, og er en trygg behandlingsform uten nedetid. CO2 gassen injiseres med de tynneste kanylene på markedet og kjennes knapt.

Dersom du er interessert i å høre mer om carboxytherapy og om det kan være en god behandling for deg kan du kontakte meg direkte for å avtale en gratis og uforpliktende konsultasjon eller bestille konsultasjon online.

Cryoklinikken er stolt over å være den første klinikken på vestlandet som kan tilby carboxytherapy.

https://cryoklinikken-stavanger.no/book-time/

 

Previous

Next

Pin It on Pinterest

Share This