+47 905 24 177 elin.haga60@gmail.com

Hvordan bli kvitt cellulitt?

90% av alle kvinner vil oppleve å få cellulitter allerede fra puberteten, uavhengig av størrelse/vekt. Utviklingen av cellulitter er avhengig av flere faktorer: genetikk, hormoner, blodsirkulasjon, fysisk aktivitet og kosthold. Cellulitter er fett som har hopet seg opp i en endret hudstruktur forårsaket av en eller flere av de nevnte faktorene. Vi kan dele cellulitter inn i 3 grupper.

  1. Fibrøs cellulitt – forstadiet til å utvikle vann-og fettcellulitter. Disse synes kun ved klemming av huden. Dette er forstadiet til dyperer cellulitter og skyldes nedsatt sirkulasjon. De fleste har denne typen cellulitt et eller annet sted på kroppen.
  2. Vanncellulitt. Denne typen synes kun når du står oppreist eller når du klyper i huden og skyldes dårlig sirkulasjon mellom fettcellene. Fettcellene har vokst og klemmer på blod-og lymfeårer som ligger mellom dem. Du kan kjenne at huden er kaldere her pga nedsatt sirkulasjon.
  3. Fettcellulitt. Denne typen synes både når du står, ligger og klyper i huden. Her er det også dårlig sirkulasjon mellom fettcellene grunnet økt størrelse av disse og som ved vanncellulitter klemmer de på blod-og lymfeårer, slik at væske og avfallsstoffer samler seg i vevet. Ved en overfladisk undersøkelse av huden er det lett å lokalisere kalde soner.

Mangelfull sirkulasjon og opphopning av avfallsstoffer gir ubalanse i bindevevsproduksjonen og bindevevsveggene blir stivere og trekker seg litt sammen. Dette er årsaken til de karakteristiske inndragningene vi ser ved “appelsinhud”. Fettcellulitter er den typen som er vanskeligst å behandle.

Kuldeterapi reduserer fettavleiringer ved hjelp av kuldesjokk som innsnevrer blodårene. Etter behandlingen vil det motsatte skje – blodårene utvider seg igjen. Denne prosessen fører til økt oksygentilførsel til blodet og helbredende enzymer og næringsstoffer blir levert til alle deler av kroppen. Immunsystemet blir styrket og lymfesystemet fører avfallsstoffer ut av kroppen.

Cryo 21 behandling har vist seg å gi svært gode resultater på cellulitter. Behandlingen stimulerer sirkulasjonssystemet (blod-og lymfe) og kulden vil i tillegg føre til en økning av oksygentilførselen i vevet, samtidig som toksiner elimineres i fettvevet. Cellulitter kan behandles 1 gang i uken med Cryo 21.

Studier viser at lave temperaturer har en positiv innvirkning både på huden og hele kroppen generelt. Etter en cryobehandling blir ikke bare huden strammere og friskere, men også mer elastisk på grunn av økt kollagenproduksjon. Resultat: Huden ser yngre og sunnere ut.

Har du spørsmål, eller ønsker å bestille time, kontakt oss.

 

 

Previous

Next

Cryo 21-behandlingen er en kickstarter som gir motivasjon og synlige resultater på kort sikt, den er CE-godkjent, trygg og en smertefri behandling uten bivirkninger.
©
ÅPNINGSTIDER

MANDAG

11.30-19.30

 

TIRSDAG-TORSDAG

10.00-18.00

KONTAKT OSS

Cryoklinikken Stavanger

Madlakrossen 7,
4042 Hafrsfjord

TLF: +47 905 24 177

Pin It on Pinterest

Share This